HaslevNameS13-630 transformatorEr zijn veel dingen om op te letten bij de materiaalkeuze

  • vrijgavetijd:2022-11-27 13:24:09
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:462
  • Korte omschrijving:

    HaslevName, moet het probleem van de droogte worden opgelost. In het algemeen is het goed om de centrifugale ventilator gedurende e

Artikel inhoud
moet het probleem van de droogte worden opgelost. In het algemeen is het goed om de centrifugale ventilator gedurende een periode te bedienen. Controleer de netheid van de transformator. Als er te veel stof wordt gevonden

Als niet aan bovenstaande bepalingen wordt voldaan, moet het worden geëlimineerd om de ventilatie binnen te houden en isolatie penetratie te voorkomen. Let met name op het reinigen van de isolatoren van de krachttransformator en de bovenste en onderste uiteinden van de wikkelingsweerstand installatie. Draagbare centrifugale ventilator of droge luchtcompressie of N moet worden gebruikt om het stof in de binnenruimte te reinigen die niet gemakkelijk te bereiken is, zoals ventilatieleiding, en er mag geen vuil zijn.

De dwarsdoorsnede van de bedrading van de input- en outputstekkers van de transformator moet voldoen aan de bepalingen van hun huidige grootte; Het moet worden uitgerust volgens de huidige intensiteit van -A /Min.

HaslevNameTransformer inspectie neus snuivende methode

Beschermende maatregelen voor het dempen van droge transformatoren

Prato.Daarna klemmen we de branchpijp met je duim, zetten we duidelijk de glazen testbuis naar voren, draaien en lossen de olie in de buis op om de bemonsteringsbuis schoon te maken, twee keer uit te voeren, en dan trekken we het oliemonster.

De isolerende laag in het midden van de siliconen stalen plaat wordt ouder, de verankerde boutbedekking met de ijzeren kern is beschadigd, de ijzeren kern veroorzaakt grote vortex, temperatuurstijging, en de veroudering van de isolerende laag wordt versneld. De reactorisolatie van de comprimerende kracht van de transformator moet op tijd en nauwkeurig worden gemeten. Indien wordt vastgesteld dat de isolatie van de comprimerende kracht lager is dan de indexwaarde, verwijder en vervang de ankerplaat of voer isolatie uit voor de koperkern kabel.

Wanneer de fabrikant van de transformator monsters uit de auto-olietank, na het openen van de afdichting, gebruik de gereinigd en gedroogd rubber stop op de olie. Tegelijkertijd, klemmen van de branch pijp met uw duim, en losmaken van uw duim om de olie in de pijp te krijgen,


HaslevNameS13-630 transformatorEr zijn veel dingen om op te letten bij de materiaalkeuze



Fabrikant van transformatoren

Om het gebruik van energiebesparende transformatoren te bevorderen heeft het ministerie van Financiën, het ministerie van industrie en informatietechnologie en de nationale ontwikkelings- en hervormingscommissie gezamenlijk de gedetailleerde regels voor de uitvoering van energiebesparende distributietransformatoren voor energiebesparende producten die het project van de bevolking al sinds ten goede komen, afgekondigd met subsidies van - yuan /KVA voor transformatoren die energie besparen.

Fabriek voor droge transformatoren

Afdeling verkoopWat is de belangrijke rol van de transformator

Wanneer de fabrikant van de transformator monsters uit de auto-olietank,HaslevNameNormale bedrijfstemperatuur van droge transformatoren, na het openen van de afdichting, gebruik de gereinigd en gedroogd rubber stop op de olie. Tegelijkertijd, klemmen van de branch pijp met uw duim, en losmaken van uw duim om de olie in de pijp te krijgen, en de taille rail moet ^ phi zijn; mm gegalvaniseerde draad moet met een even getal over vier bochten worden geschakeld. De ijzerdraad mag geen connector hebben en moet na wikkeling worden vastgemaakt. De afstand tussen de taillebalk en het energiegedeelte mag niet kleiner zijn dan .m.


HaslevNameS13-630 transformatorEr zijn veel dingen om op te letten bij de materiaalkeuze



Verschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:

InstallatiematerialenVeroorzaakt door zandgaten en scheuren. Voor lekkage is het boren stop gat een goede manier om in-situ stress te verwijderen en verbreding te voorkomen.

De step-up droge-type transformator verwijst naar de onmiddellijke werking van de spanning. In dit stadium zijn er weinig fabrikanten van droge type transformator die redelijkerwijs kunnen garanderen dat de onmiddellijke stap-up in China. De step-up droge-type transformator heeft een sterke step-up capaciteit en een goede praktische werking. Het verschil hangt af van het feit dat de transformator-krachtschakelaar zonder excitatieregulator niet in staat is om van versnelling te wisselen met belasting. Omdat dit soort tapschakelaar het hele proces in een korte tijd tijdens het hele proces van de verandering van de versnelling kan afsluiten,HaslevNameHoge efficiëntie en energiebesparende transformator, zal het uitschakelen van de belasting stroom boogbranden tussen stroomonderbrekers, de kraan aan en uit of kortsluiting veroorzaken, zodat de droge transformator tijdens de regulatie uitgeschakeld moet worden. Daarom wordt het in het algemeen gebruikt als droge transformator die niet erg streng is in de spanningsregulering en niet vaak hoeft te worden aangepast.

Geluid, veroorzaakt kortsluiting. Als het niet goed wordt behandeld, zal het grote schade veroorzaken.

HaslevNameNa het afvoeren van de olie moeten alle bouten van het anker van de olietank aan de bovenzijde van de afneembare oliekap met de hefbalk worden vastgemaakt en moet het hijspunt op de gemeenschappelijke oorringen of bouten liggen. Indien nodig moet de tractieriem van de menselijke hulpbronnen als leidraad worden gebruikt.

Het productieproces van droge transformator is zeer proces, en moet technisch gezien als een bepaalde pijler zijn. Alleen op die manier zal de prestaties van droge transformator stabieler zijn. Wat zijn de gangbare productieprocessen en stappen van droge transformator?

Vermijd veroudering en beschadiging van de isolatie van de kern van de elektrische transformator: veroudering van de isolatie van de ijzerkern of beschadiging van de waterdichte behuizing met verankerbout zal leiden tot een grote draaikolk van de ijzerkern, en op lange termijn schaling van de ijzeren kern zal leiden tot isolatie veroudering.

HaslevNameOverige productinformatie
  • Charlotte.Hydraulisch hefplatformKorte analyse van de voor- en nadelen

    Charlotte.Hydraulisch hefplatformKorte analyse van de voor- en nadelen

  • Charlotte.hydraulische liftHet patroon van de dienstenmarkt

    Charlotte.hydraulische liftHet patroon van de dienstenmarkt

  • Charlotte.AutoinstapbrugVeelvoorkomende problemen en methoden voor probleemoplossing

    Charlotte.AutoinstapbrugVeelvoorkomende problemen en methoden voor probleemoplossing

  • Xinzhou.Mobiele hydraulische instapbrugWaar moet je op letten bij het gebruik?

    Xinzhou.Mobiele hydraulische instapbrugWaar moet je op letten bij het gebruik?

  • Myers.Automatisch hefplatform van de aluminiumlegeringAanmeldingsprocedure

    Myers.Automatisch hefplatform van de aluminiumlegeringAanmeldingsprocedure

  • Salbrucken.kgmKleine binnenliftInstallatie coördinatie aandacht elementen

    Salbrucken.kgmKleine binnenliftInstallatie coördinatie aandacht elementen

  • Huanghua.Hydraulisch schaartype hefplatformOnthoud dat deze vijf punten van dagelijks onderhoud geen

    Huanghua.Hydraulisch schaartype hefplatformOnthoud dat deze vijf punten van dagelijks onderhoud geen

  • Dortmund.Hydraulisch automatisch hefplatformOntwikkeling van een nieuw hoofdstuk

    Dortmund.Hydraulisch automatisch hefplatformOntwikkeling van een nieuw hoofdstuk

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!